Hirdetés

“Emberek! Itt van Ábel Anita” - szürreális jelenet a plázában

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Vajon a sztárok gyerekei mikor és hogyan tudták meg, hogy a szüleik híresek? Erről is beszélgettek Bochkor Gábor vendégei az ATV #Bochkor című műsorában. Meglepő történetek kerültek elő.

Jodie Foster sokáig azt hazudta a gyermekeinek, építőmunkásként dolgozik a filmstúdiókban és eszközöket is vett ehhez, hogy ne tudják meg, az édesanyjuk egy ünnepelt hollywoodi sztár. De mi a helyzet a hazai hírességekkel ilyen tekintetben? Erre a kérdésre is választ keresett Bochkor Gábor az ATV népszerű műsorában, ahol Kovács Kokó István mellett természetesen Ábel Anita is elárulta, mi a helyzet, ami Lucát illeti. Mint ahogyan az a történetéből kiderült, kislánya már nem csak az iskolában, az oviban is tudta: ilyen szempontból ő különleges.

“Első osztályos volt, amikor körbeállták a harmadikosok az udvaron és elkezdték kérdezgetni tőle, hogy igaz-e, hogy az anyád az Ábel Anita. És hazajött és mondta, hogy nagyon rémisztő volt. Egy kis elsősnek egy harmadikos az nagy gyerek” - kezdte a színésznő. “És kérdeztem: mit mondtál? Azt mondja: “Majdnem sírtam, mert megijedtem, de utána mondtam nekik, hogy “Igen, az. De ugyanúgy ordít, mint bármilyen más anyuka!”. És akkor így elengedtek”” - emlékezett lánya akkori beszámolójára mosolyogva Ábel Anita. Majd rögtön előszedte a másik történetét, amivel hatalmas sikert aratott.

“Volt olyan, akkor még ovis volt, hogy bementünk az egyik bevásárlóközpontba és volt a forgóajtó. És 68-szor körbement és minden egyes alkalommal azt üvöltötte: “Emberek! Itt van Ábel Anita”” - elevenítette fel az emlékét nevetve a sztáranyuka, majd hozzátette: “Senki nem hiszi majd el, hogy ezt nem én tanítottam neki.” S hogy hogyan kezelik Kokó fiai apjuk hírnevét? S miért gondolja azt Vályi Pista, hogy egy elégetett középkori asszonnyal él együtt? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés