Hirdetés

Fehér Porschéjával együtt tűnt el Budapesten Abdullah Hameed Talal, keresi a rendőrség

Nap Híre portré Nap Híre

Nemrég írt alá az egyik első osztályú horvát klubhoz, senki nem érti, mi történhetett.

Eltűnt Budapesten egy 27 éves svéd–iraki futballista, Abdullah Hameed Talal. A svéd és iraki útlevéllel is rendelkező férfi augusztus 21. után ismeretlen helyre távozott a XIII. kerületi otthonából, a rendőrök jelenleg is keresik. A XIII. kerületi rendőrkapitányság eljárást folytat az eltűnése ügyében. 

Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű. A rendőrség azt kéri, hogy aki információval rendelkezik a tartózkodási helyéről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es telefontanú zöldszámon, vagy a díjmentesen hívható 112-es segélyhívó számon.

Abdullah Hameed Talal augusztus 10-én, szabadon igazolható játékosként írt alá az egyik első osztályú horvát klubhoz, a HNK Goricához. Eltűnéséről a csapata is posztolt a Facebookon, azt írták, hogy Hameed augusztus 21-én, hétfőn utazott el Budapestről Velika Goricába, de útközben nyoma veszett - írja a Telex

„Az eltűnést jelentették a magyar rendőrségnek, a család és a HNK Gorica is azt kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameeddel kapcsolatban, forduljon a legközelebbi rendőrkapitánysághoz vagy a klubhoz. A játékos egy svéd rendszámú fehér Porsche Taycant vezetett” 

– írták.

Az MLSZ adatbázisa szerint Abdullah Hameed Talal korábban több magyar klubnál is megfordult, játszott az alsóbb osztályú Inter CDF-ben, az Unionéban, a TFSE-ben, valamint a Honvéd és a Zalaegerszeg tartalékcsapataiban is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés