Hirdetés

A pincér nyakában landolt a halászlé, elégedetlenek voltak a vendégek

 portré

Még augusztus 1-jén történt az eset, hogy egy három tagú család érkezett az egyik bajai étterembe.

Miután helyet foglaltak, bajai halászlevet rendeltek a pincértől. A férfi felszolgálta a kívánt ételt, majd elindult egy másik asztal rendelését felvenni. Rövid idő múlva a házaspár hölgy tagja jelezte a pincérnek, hogy valami probléma van a hallal. Kérte, cseréljék ki, de ekkor már egy részét elfogyasztotta. 

Az alkalmazott közölte, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mivel a felszolgált étel egy része már elfogyott. Az asszony ezen annyira felháborodott, hogy szóváltás alakult ki közöttük, aminek az lett a vége, hogy a nő a pincér nyakába borította a levest és szidalmazni kezdte. 

A nő a pincér nyakába borította a levest
A nő a pincér nyakába borította a levest Police.hu

Az alkalmazott felszólította a családot, hogy távozzanak az étteremből, erre a családfő esett neki a pincérnek és dulakodni kezdtek. Végül a többi ott dolgozó és a vendégek vetettek véget a verekedésnek. 

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt és garázdaság miatt folytattak eljárást velük szemben. A nyomozást a napokban lezárták és vádemelési javaslattal küldték az ügy iratait az illetékes ügyészségnek – írta meg a Police.hu.   

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés