Hirdetés

A Kőgazdag Fiatalok "sztárja" úgy érzi, a legnagyobb magyar színész lehet belőle

Nap Híre portré Nap Híre

Milliókat költ magára hetente a TV2 mindössze 18 éves sztárja.

A TV2 legújabb műsora, a Kőgazdag fiatalok sokaknál kiverte a biztosítékot, pedig még hivatalosan el sem indult a produkció. A legelső adás majd csak hétfőn fog debütálni a csatornán, de naponta friss hírek jelennek meg a szereplőkről.

Most Bárány Aurélról derültek ki izgalmas dolgok, például az, hogy éppen csak 18 éves, ám havonta milliókat költ. Szeret bulizni, egy-egy este nem ritka a millós számla sem. Sokat költ az öltözködésére, de az igazi szenvedélye a luxusautók. Havonta cseréli a kocsijait 40-50 millió forint értékben - írja az Origo.

Imádom az autókat. Most pont eladom az egyik nagy álmomat, amit meg tudtunk teremteni nekem. Most egy még drágább autó jön, hangos lesz nagyon, igazán feltűnő leszek vele: arany színű lesz, fekete kerekekkel

- mondta a lapnak aurél, aki korábban éppen egy luxusautókról szóló, polgárpukkasztó felvétellel került be a köztudatba, amit a TikTok-oldalára töltött fel. Úgy fogalmazott, azóta hideget-meleget kapott, a felvételt azóta pedig letörölte az internetről. Arról viszont továbbra sem tett le, hogy híres legyen.

Furcsán éreztem magam először a forgatásokon, nagyon lámpalázas vagyok

- idézte fel az első napokat. Hozzátette, Csabit és Olibért ismerte, de mégis rossz volt, mert ő a legfiatalabb. "Ezt az összes bulin, összejövetelen éreztetik velem, ezért keményen meg is mondtam nekik a véleményemet" - magyarázta Aurél.

Érzékeny ember vagyok, de nem mutatom ki, erős embernek próbálom beállítani magam, de azért ez nem olyan egyszerű. Most cseppentem bele ebbe a világba, elég keményen kapom a negatív kritikákat, de ez is lehet jó reklám. Remélem még sokra fogom vinni. Nagyon sok tervem van, a műsor egy jó kiindulási pont nekem. Végre szeretnék letenni valamit az asztalra, hogy büszkék legyenek rám a családtagjaim. Eddig nem csináltam nagy dolgokat, nyilván dolgozom, mint nagyon sok fiatal. Ez egy alapelvárás a szülőktől, hogy dolgozzon a gyerekük és igenis a saját lábára kell állni a nagyvilágban. A Forma–1-ben dolgozom, mindenes vagyok, ha kell, akkor éppen a tányérokat viszem.

Ahol van futam a világban, oda megyek

- mesélte a fiú, aki bár továbbtanulni nem szeretne, de a gimnáziumot mindenképpen befejezné. Elmondása szerint ő szeretne lenni a legnagyobb magyar színész.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés