Hirdetés

Ki énekel A Király című sorozatban Zámbó Jimmy hangján?

Nap Híre portré Nap Híre

Ezt találgatja egész Magyarország

Hivatkozás másolása

A Király. Gyakorlatilag felbolydult az internet, mióta elindult az RTL sorozata Zámbó Jimmy énekes életéről először streamen, aztán pedig a tévében is. De ki az énekhangja?

Bár már egy ideje pontosan lehet tudni, hogy ki énekel Zámbó Jimmy hangján a sorozatban, mégis érdemes újra egyértelművé tenni, hogy

adta az énekhangját Olasz Renátónak és Nagy Ervinnek.

Az énekes sokszor nyilatkozik is Zámbó Jimmyről - akinek édesanyja most hunyt el - és a vele való "kapcsolatáról". Ő nálam mindig az elsőszámú ikon marad, száz évben születik egy olyan tehetségű énekes, mint ő – magyarázta a ReflektorOnline-nak, hozzátéve: azt azonban nem szereti, ha a Király egyszerű koppintásaként tartják számon. 

A rajongás egyébként egészen odáig terjed, hogy megvette A Király korábbi autóját. Azt nyilatkozta, hogy már gyerekkorában arról álmodozott, hogy neki egyszer majd olyan autója lesz, mint amilyen a bálványának volt. Nos, amikor lehetősége adódott rá és a hirdetések között meglátta AZT az autót, nem sokáig gondolkodott és lecsapott a lehetőségre.

    Kicsoda Peter Sramek?

    Bővebben Bezárás

    Szlovák-magyar énekes. Zámbó Jimmy művészete nagy hatással volt rá. Magyarországon a Rising Star vetélkedőben bejutott a Top 12-be, és végül a 3. helyezést érte el. Azóta gyakran szerepel a magyar bulvársajtóban. A Sztárban sztár +1 kicsi első évadában Bari Lacival együtt szerepelt (2016–2017).

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés