Hirdetés

60 milliós órát hord a magyar sztárséf

 portré

Volt idő, mikor Rácz Jenőnek buszjegyre sem volt pénze, most meg méregdrága karórák sorakoznak a gyűjteményében. 

Amikor a magyar sztárséf 18 évesen  világgá indult, még maga sem gondolta, hogy ilyen fényes karriert fut be.  Több európai luxusétteremben is dolgozott, majd Shanghajban a Taian Table étterem konyhafőnöke lett, amely a vezetésével megkapta Michelin csillagot.

Tehetség ide vagy oda, Jenő em mindig élt fényűző módon. Dániában például munkásszálláson lakott, és gyalog járt, mivel buszjegyre sem volt pénze, pedig a világ egyik legjobb éttermében dolgozott, de pénzt nem kapott érte. Ez a múlt. Most viszont a Beszéljünk órákról elnevezésű Tik Tok-oldal szerint a hazai sztárok közül ő hordja a legdrágább karórákat.

A Patek Philippe Nautilus fantázia néven futó órájának ára 60 millió forint. Persze nem nevezhetnénk szenvedélynek a sztárséf órák iránti vonzalmát, ha „csupán” ez az óra várná, hogy reggel felvegye és elinduljon vele a budapesti éttermébe, vagy éppen egy forgatására. A gyűjtői dobozban helyet kapott még egy Rolex Cosmograph Daytona, amit 50 millió forintért vesztegetnek, és akad a gyűjteményben egy amolyan „szaladgálós” darab, ami egy Rolex Submariner Kermit. Ezt már 8 millióért "utánunk hajítják" a szaküzletben - írta a Bors.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés