Hirdetés

26 éve letarolta a világot a dala: 49 éves lesz és senki nem ismeri fel ezt a nőt

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

1997-ben jelent meg az első lemeze, azonnal világhírű lett, és össze is jött az egyik legfelkapottabb Hollywood-i sztárral. Néhány hónap múlva a 49-et tölti.

Ausztráliában született, tizenévesen pedig reklámfilmekben kapta sorra a szerepeket. A siker meg is részegítette, így az iskolát is otthagyta, hogy színésznő legyen. Jól is indult a terve, hiszen 17 évesen megkapta a Szomszédok egyik főszerepét, így közel 250 részen és két éven át naponta láthatták őt a képernyőn. Ezt követően költözött Londonba, ahol lemezszerződést is kapott, hiszen a dal, ami később világhírűvé tette, nagyon tetszett a BMG kiadó döntéshozóinak. 1997-ben jelent meg a lemez, amiből hétmilliót adtak el világszerte, őt pedig 3 Grammy-díjra jelölték, de egyet sem kapott meg. Ebben az időszakban jött össze a Jóbarátok Ross Gellerével, azaz David Schwimmerrel. Ez az időszak volt karrierje csúcsa is, azóta csak néhány filmben szerepelt, és kozmetikai cégek arca volt.

Tudod már, ki ő? Segítünk: Natalie Imbruglia.

A Torn című dallal világhírűvé lett sztár azóta is szorgalmasan építi a pályáját, két éve két kislemezt és egy nagyot is kiadott Firebird címmel. Négy éve jelentette be, hogy érkezik az első gyermeke és az X-Faktor mentora is volt szülőhazájában - igaz, még 2010-ben. Az Instagram-oldalán jelenleg 609 ezer követője van, a magánéletét gondosan elhallgatja, de úgy tűnik, máig vannak fellépései és televíziós szereplései.

(Kezdőkép: instagram.com/natalie_imbruglia)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés