Hirdetés

(18+) Elszabadult a pokol a meccsen, agyonvertek egy szurkolót a stadionban

Nap Híre portré Nap Híre

A férfi a kórházban vesztette életét.

Borzalmas dolog történt az amerikai Gilette Stadionban, ahol az első jelentések szerint a Dolphins-szurkolók provokáltak és verbálisan gúnyoltak egy 53 éves férfit, akit később körbevettek, majd brutálisan bántalmaztak.

Dale Mooney olyan erős ütést kapott a halántékára, hogy egyből a földre esett. A Patriots-szurkoló eszméletlen volt, ám a másik csapat szurkolói még ezután sem hagyták abba a bántalmazását. A férfit végül nagy erőfeszítések árán szabadították ki a biztonsági személyzet tagjai.

A stadionból a kórházba szállították, ám ott belehalt a súlyos sérüléseibe. A férfi két gyermekét és a feleségét hagyta hátra - írja a Sportal. Az esettel kapcsolatban a helyi rendőrség mindössze annyit közölt, hogy vizsgálatot indítottak a férfi halálával kapcsolatban, de az ügyben még nem emeltek vádat.

Megszakad a szívünk Dale Mooney tragikus halála miatt, aki egy életre szóló Patriots-szurkoló és 30 éves bérlettulajdonos volt, és aki múlt vasárnap este a Patriots-meccs látogatása közben halt meg. Továbbra is együttműködünk a helyi hatóságokkal, hogy segítsük a folyamatban lévő nyomozást. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Dale családjának és mindenkinek, aki gyászolja a veszteségét

- közölte a borzalmas tragédia után közleményben a Patriots csapat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés