Hirdetés

(18+) Brutális rablógyilkosság történt Furtán, négy embert vettek őrizetbe

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Brutális rablógyilkosság áldozata lett egy 54 éves férfit a hétvégén Furtán. 

A rendőrségen egy férfi arról tett bejelentést január 27-én, hogy egy napja nem látta a szomszédját, viszont a ház bejárati ajtaja nyitva van. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol az ingatlan előszobájában holtan találták az ingatlan tulajdonosát. A helyszíni szemle és az orvosi vizsgálat is megállapította, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

A hajdú-bihari nyomozók forrónyomon indultak az elkövetők felkutatására, majd pár óránbelül a látókörükbe került egy négyfős társaság, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrség beszámolója szerint a 48, 28 és 20 éves férfiak, valamint a 31 éves nő társuk meg akarták szerezni az ismerősük pénzét.

Fotó: police.hu

Ennek érdekében január 26-án elmentek hozzá, ahol megverték, majd a magatehetetlenül fekvő férfi házát átkutatták. Alig 40 ezer forintot sikerült zsákmányolniuk, majd hazamentek. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására - írja a police.hu.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés