Hirdetés

Vérfagyasztó részletek a 13 éves lány elrablásáról: egy cetli menthette meg az életét

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Egy férfi elrabolta, szexuálisan bántalmazta és megfenyegette. Három nappal később hihetetlen leleményességgel sikerült kiszabadulnia.

A cetli, ami talán életet mentett
A cetli, ami talán életet mentett Fotó: X (Twitter)

A 62 éves Steven Robert Sablan 2023. július 6-án San Antonióban fegyverrel fenyegetve elrabolta a lányt, és "szexuális tevékenységet folytatott" vele, miközben a kaliforniai Long Beachre vitte. A bűncselekmény idején Sablan nem rendelkezett az áldozat törvényes felügyeletével és nem állt vele semmilyen családi kapcsolatban - áll az ügyészi hivatal által kiadott sajtóközleményben. 

Az emberrablás során Sablan megfenyegette a gyermeket, és azt mondta: "Ha nem szállsz be mellém az autóba, bántani foglak". A lányt 2023. július 9-én sikerült kiszabadítani, mégpedig szinte filmbe illő módon - írja a CNN.  

Miután Sablan bement egy mosodába a kaliforniai Long Beachen, a kislányt az autójában hagyta, aki egy cetlit tartott fel a jármű ablakában, amelyen az állt: "Segítség!"

Óriási szerencséje volt, ugyanis egy járókelő hívta a 911-et, miután észrevette a cetlit, a rendőrök pedig hamarosan meg is érkeztek. A beszámolók szerint a lány láthatóan zaklatott állapotban volt, amikor rátaláltak a kocsiban.

Sablanra életfogytiglani börtönbüntetés vár, amelyből minimum 20 évet kell ténylegesen letöltenie - áll az amerikai ügyészség közleményében. A vádalku szerint a börtönből való szabadulása után szexuális bűnözőként is regisztráltatnia kell magát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés