Hirdetés

Ha fogalma sincs róla, ki az a Varga Miklós Joe, most már ne tanulja meg, nemsokára úgyis másképp fogják hívni

Nap Híre portré Nap Híre

Varga Miklós Joe felveszi a 21 évvel fiatalabb menyasszonya nevét az esküvő után. 

Varga Miklós Joe és szerelme, Hrovatin Csenge egy forgatáson ismerkedtek meg egymással, és hamar fellobbant a szerelem, bár Joe sosem gondolta volna, hogy egy nála 21 évvel fiatalabb nőt fog szeretni. Hamarosan az eljegyzés is megtörtént, másfél hónappal a megismerkedésük után, és bár egy időben se-veled-se-nélküled jellegű kapcsolatban éltek, valahogy mindig visszataláltak egymáshoz – írja a Blikk

A pár még idén össze is fog házasodni, és már vészesen közeleg a nagy napjuk, amit egyre jobban várnak. Joe kisebbik fia, Alex is különleges szerepet tölt majd be a ceremónián. "A kisfiam is nagyon várja, nagyon cuki, mindig kérdezi, hogy mikor lesz már az esküvő, hány napot kell még aludni. Ő hozza majd a gyűrűket, ott lesz a bátyja is, úgyhogy egyelőre még fejtörést okoz, hova üljön, mert több helyen is szeretne, de majd megoldjuk. Van ott egyébként játszóház is, meg hozatunk ugrálóvárat, úgyhogy a gyerekek is jót buliznak majd" - árulta el nemrégiben az Éjjel-nappal Budapest sztárja.

Mint az kiderült, Joe augusztus 27-én, azaz kedden házasodik össze a nagy Ő-vel, vagyis Csengével. Az esküvő előtt egy nappal pedig elárulta a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában, hogy fel is veszi majd a kedvese nevét.

"Hálás vagyok a sorsnak, a sorozatnak, hogy beléptél az életembe Hercegnőm. Innentől a feladatom, hogy továbbra is boldoggá tegyelek. És várom, hogy felvegyem a nevedet" – lelkesedett a műsorvezető.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés