Hirdetés

Taylor Swift stílusosan búcsúzott el Európától, ettől teljesen megőrültek a rajongók

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az énekesnő az "I Can Do It With a Broken Heart" című dalához készített videóklipje az Eras Turné kulisszái mögé enged bepillantást a rajongók számára.

A hagyományos klip helyett Taylor Swift egy "szupervideó" mellett döntött, amely a kulisszák mögötti felvételekből áll, amelyek a rekordokat döntögető turnéjának koncertjein és próbáin készültek a dalhoz, amely az áprilisban megjelent legújabb, "The Tortured Poets Department"” című albumán szerepel.

A klip jelentős mennyiségű felvételt tartalmaz, amely az énekesnőt és stábját mutatja be, amint a koncert "Tortured Poets" elnevezésű részének próbáit végzik, amelyet májusban adott hozzá a setlistjéhez - írja a CNN.

A videó egy timelapse felvétellel kezdődik, amelyen az látható, ahogy a koncertlátogatók bevonulnak egy üres stadionba, majd olyan felvételeket láthatunk, amelyeken Swift a több mint háromórás koncert más részei alatt a színpadon mozog.

Természetesen olyan felvételek is vannak, amelyeken Swift a legendás takarítókocsiban ül, amelyről a rajongók már régóta tudják, hogy a sztár ebben érkezik a színpadra a koncert előtt.

A videóklip jól illeszkedik a dalhoz, amelyben arról énekel, hogyan kell több tízezer ember előtt nap mint nap fellépnie, miközben a színpadon kívül a személyes problémáival kell foglalkoznia, például az "összetört szívével".

"Annyira depressziós vagyok, hogy minden nap úgy viselkedem, mintha a születésnapom lenne"

- énekli Taylor Swift a dalban. A videó kedden debütált, közvetlenül azután, hogy Swift befejezte öt koncertje közül az utolsót a londoni Wembley Stadionban, amely egyben az Eras Turné európai szakaszának végét is jelentette.

A koncert végéhez közeledve meglepetésszerűen megjelent a színpadon Florence Welch énekesnő is, aki a 34 éves amerikai popsztárral adta elő a közös "Florida!!!" című dalukat. Majd ezt követően a koncert akusztikus részében Jack Antonoff producer lépett a közönség elé az énekesnő mellett, és közösen adták elő a kedvenc, közösen készített dalaikat: a "Getaway Car"-t és a "Death by a Thousands Cuts"-ot.

Swift október 18-ig szünetet tart, majd Miamiban folytatja turnéjának utolsó, észak-amerikai szakaszát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés