Hirdetés

Taylor Swift először beszélt a lemondott bécsi koncertekről: óriási bűntudatot érzett

Garai Kitti portré Garai Kitti

Taylor Swift először szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy terrorfenyegetés miatt lemondták az augusztus eleji, ausztriai koncertjeit a rendezvény szervezői. A világsztár énekesnő úgy fogalmazott az Instagramon közzétett bejegyzésében, hogy mindez egy újfajta félelemmel töltötte el, és óriási bűntudatot érzett, mert olyan sokan tervezték, hogy elmennek ezekre a koncertekre. 

A 34 éves énekes-dalszerző kedden a londoni Wembley Stadionban fejezte be Eras turnéjának európai szakaszát. Swift szerdán az Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, melyben azt írta: "Lesújtó volt, hogy a bécsi koncertjeinket törölték, de nagyon hálás is voltam a hatóságoknak, mert nekik köszönhetően koncerteket és nem életeket gyászolunk. A rajongók között tapasztalt szeretet és összefogás reményt adott ebben a nehéz időszakban", szúrta ki a BBC

Swift elárulta, hogy a rajongói biztonsága volt a legfontosabb, amikor úgy döntött, hogy folytatja a turnéját: "Úgy döntöttem, hogy minden energiámat arra kell fordítanom, hogy megvédjem azt a közel félmillió embert, aki a londoni koncertekre érkezik. A csapatommal és a stadion dolgozóival, valamint a brit hatóságokkal nap mint nap kéz a kézben dolgoztunk ezen a célon, és szeretném megköszönni nekik mindazt, amit értünk tettek."

Az énekesnő arra is kitért, hogy miért döntött úgy, hogy még csak most beszél a bécsi koncertek törléséről, amelyek augusztus 8. és 10. között kerültek volna megrendezésre. "Legyen világos: nem fogok nyilvánosan beszélni valamiről, ha úgy gondolom, hogy ezzel esetleg provokálnám azokat, akik ártani szeretnének a rajongóknak, akik eljönnek a show-ra." 

"Az ilyen esetekben a hallgatás valójában önmérsékletet jelent, és azt, hogy megvárjuk, hogy akkor fejezzük ki magunkat, amikor az helyes. Az én prioritásom az volt, hogy biztonságosan befejezzük európai turnénkat, és nagy megkönnyebbülés számomra, hogy ezt sikerült elérnünk" - tette hozzá. 

Swift nyáron nyolc koncertet adott a Wembleyben, ezzel megdöntötte a szólóénekesnőre vonatkozó rekordot, amelyet korábban Michael Jackson állított fel 1988-ban. A sztár nyolcadik fellépésével egyúttal beállította a Take That 2011-ben felállított rekordját, amely a legtöbb éjszakát jelentette a helyszínen egy turné során. Swift következő fellépése a The Eras Tour keretében október 18-án lesz a floridai Miamiban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés