Hirdetés

Hatalmas meglepetéssel sokkolta a rajongóit Taylor Swift a lemondott bécsi koncertjei után

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Taylor Swift egyik "legjobb barátjával", Ed Sheerannel együtt indította útjára Eras Turné európai szakaszának utolsó szakaszát csütörtök este a londoni Wembley Stadionban.

A két szupersztár a két közös daluknak, az Everything Has Changed-nek és az End Game-nek a mixét adta elő a 92 ezer fős teltházas közönségnek. A színpadon pedig Taylor köszönetet mondott a barátjának, amiért vállalta a meglepetés fellépést - írja a BBC.

Swiftnek ez volt az első fellépése azóta, hogy a múlt héten lemondta a bécsi koncertjeit a terrorfenyegetés miatt.

Emellett ez volt az első alkalom, hogy visszatért az Egyesült Királyságba a múlt hónapban Southportban elkövetett késes támadás óta, amelyben három gyermeket öltek meg egy Swift-témájú táncórán.

A BBC úgy tudja, hogy Taylor Swift magánúton felvette a kapcsolatot a támadásokban érintett családokkal.

A show alatt azonban egyik eseményre sem utalt.

Mint ismert, múlt szerdán az osztrák fővárosban tartott koncerteket egy nappal a kezdés előtt lemondták, miután a hatóságok közölték, hogy meghiúsítottak egy terrorista összeesküvést, amelyet Swift egyik teltházas koncertjére terveztek az Ernst Happel Stadionban.

A 34 éves énekesnő eddig nem nyilatkozott nyilvánosan a bécsi esetről, azonban a három kislány southporti halála után az Instagram-oldalán kiadott egy nyilatkozatot, amelyben úgy fogalmazott, hogy teljesen sokkos állapotba került.

Ed Sheeran egyszer csak megjelent a színpadon

Hivatkozás másolása

Ahogy a legtöbb alkalommal, úgy most is nagyjából a várakozásoknak megfelelően alakult minden az Eras Turnén Londonban. Azonban Ed Sheeran meglepetésszerű megjelenése a koncert akusztikus részében hatalmas üvöltést váltott ki a 92 ezer fős közönségből. 

A rajongók már megszokhatták, hogy a koncert akusztikus részében előadott dalokat az utolsó pillanatig titokban tartja Taylor Swift, így nagy találgatások mennek minden koncert előtt, hogy vajon aznap este, mely számokat fogja előadni.

Csütörtök este Swift és Sheeran először a 2012-ben kiadott Everything Has Changed című számukat adta elő, majd a páros belekezdett a 2017-es End Game című kollaborációjukba is. Azonban itt még nem álltak meg, ugyanis a mix végén Sheeran elkezdte énekelni a világszerte ismert Thinking Out Loud című balladáját.

"Ő az egyik legjobb barátom a világon. Keményen dolgozik, jelenleg is turnézik és valószínűleg már nagyon fáradt, de mégis el akart jönni, hogy játsszon nektek"

- mondta a közönségnek Taylor.

A több mint háromórás koncert alatt nem sok idő marad arra, hogy a 34 éves amerikai popsztár a közönséggel interakcióba lépjen, de néha kiszólt nekik és elmondta, hogy mennyire hálás nekik és arról is beszélt, hogy amint befejeződik a turnéja, nagyon hiányozni fog neki az, hogy ilyen hatalmas tömeg előtt lépjen fel minden este. Azt is kiemelte, hogy mindenképpen figyeljenek a rajongók a meglepetésdalaira, ugyanis gyakran így üzen nekik és ezekből megtudhatják, hogy éppen milyen érzelmi állapotban van.

Amikor tavaly Rio de Janeiróban az Eras Turné egyik koncertje alatt egy rajongó meghalt, Swift a következő koncertjén nem foglalkozott közvetlenül az esettel, helyette a közösségi médiában adott ki egy nyilatkozatot. A következő napon az énekesnő a Bigger Than the Whole Sky című dalt adta elő, és sokan úgy értelmezték a dalválasztást, hogy a 23 éves Ana Clara Benevides Machado tiszteletére választotta ezt.

Csütörtök este Swift úgy döntött, hogy a Reputation albumáról a King of My Heartot és a The Alchemy című dalt adja elő legújabb, The Tortured Poets Department című albumáról. Ezeket a dalokat zongorán kísérte végig a közönség előtt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés