Hirdetés

Ezt nem láttuk jönni: Szijjártó Péterrel tett ki közös fotót a magyar énekesnő

Nap Híre portré Nap Híre

A 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon találkozott Dér Heni és Szijjártó Péter, és egy közös fotót is készítettek az eseményen.

Mint ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, az idei Magyar Nagydíjon Dér Heni énekelte a Himnuszt. Az énekesnő azóta több bejegyzést is közzétett a Facebook-oldalán az eseményről, a legfrissebb bejegyzését pedig azzal kezdte, hogy "az elmúlt 21 évben talán soha nem kapott annyi gratulációt, mint vasárnap óta" - szúrta ki a 24.hu.

Különösen jólesik ez egy olyan világban, ahol nehéz jót tenni, kevesen értékelik… Ráadásul egy himnuszt valóban nagy teher elénekelni, mert azt gondoltam, itt is csak a hibákat keresik az emberek. Minden prekoncepciót elengedtem és ott, akkor, abban a pillanatban éreztem, ahogy szárnyalni kezdtem a dallal. Semmi másra nem figyeltem, csak a feladatra…

- vallotta be őszintén a bejegyzésben. Arról is írt, hogy az egyik legfelemelőbb pillanat az volt számára, amikor "maga a Mester, @placido_domingo kívánt sok szerencsét és hallgatta végig elismerően az előadást."

Dér Heni a bejegyzésben több helyszínen készült felvételt is megosztott a rajongóival. Készült közös fotója Plácido Domingo spanyol operaénekessel, illetve Szijjártó Péter külügyminiszterrel is. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés