Hirdetés

Valami baj történt a Sziget fesztiválon: váratlanul leállt a főműsor a Nagyszínpadon

Nap Híre portré Nap Híre

Váratlanul leállt a holland szupersztár DJ, Martin Garrix műsora tegnap este a főműsor alatt a Sziget fesztivál Nagyszínpadán. 

A Blikk azt írja, a világsztár DJ szokásához híven bevetett tűzijátékot, lézert, füstöt és lángokat is, az élmény azonban így sem lehetett teljes, ugyanis egy váratlan pillanatban kényszerszünetet kellett tartani a főműsor alatt. Garrix előadása ugyanis negyed 11 körül egyszercsak leállt. 

A technikai személyzet azonnal a színpadra rohant, hogy orvosolja a problémát, az előadó pedig végig ott maradt, és többször is bocsánatot kért a közönségtől, akik a helyreállítás alatt néme csöndben ácsorogtak a színpad előtt. Többen el is indultak haza - számol be a lap. 

A hibát végül 15 perc alatt helyreállították, Garrix pedig meg is hosszabította az eredetileg 10:45-ig tervezett produkcióját. "Ilyen méretű élő produkciónál könnyen előfordulhat műszaki hiba, sajnos ez történt most, azonban a Sziget műszaki stábja gyorsan orvosolta a problémát" – közölte a fesztivál technikai vezetője.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés