Hirdetés

Szavak sincsenek: brutális vonatgázolás történt Székesfehérváron, egy 14 éves lány az áldozat

Nap Híre portré Nap Híre

Iskolakezdés előtt három nappal, pénteken gázolt halálra egy vonat egy 14 éves kislányt az egyik székesfehérvári átjáróban.

Iszkaszentgyörgy mély gyászba zuhant. Ott élt a családjával az a 14 éves kislány, akit augusztus 30-án, péntek este Székesfehérváron egy vasúti átjáróban halálra gázolt a vonat. Viktória a 2000 fős településen élők szerint egy rendkívüli gyermek volt – írja a Bors. "Azt nem felejtjük el, hogy mindig mosolygott. Kedves volt mindenkihez, és jól tanult. Nagy tervei voltak az életben" – mondta a Borsnak a család egyik ismerőse.

Néhányan tanúkra hivatkozva tudni vélik, hogy a kamasz zenét hallgatott, és ez terelte el a figyelmét, illetve emiatt nem hallotta az érkező vonat hangjelzését. A Tények információi szerint pedig a lány összeveszhetett a párjával, ezért idegesen át akart szaladni a síneken egy barátjával, de ő már nem ért át. 

A lap a gyermek édesanyját is felkereste, aki megerősítette a halálhírt, de további kérdésekre nem válaszolt. "Elektronikus úton a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatához érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2024. augusztus 30-án este Székesfehérváron, a Balatoni út és a Vásárhelyi utca kereszteződésénél található vasúti átjáróban egy Budapest felől Keszthelyre közlekedő vasúti szerelvény elgázolt egy figyelmetlensége miatt vasúti sínekre futó 14 éves lányt, aki ennek következtében a helyszínen elhunyt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja" – a rendőrség ezt válaszolta a lap megkeresésére. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés