Hirdetés

Súlyos részletek a ferencvárosi robbantó elleni hajtóvadászatról

Nap Híre portré Nap Híre

A szombati, Ferencváros-Újpest meccsen egy Fradi-szurkoló távirányítású füstbombát küldött az Újpest szurkolói felé, majd az Újpest-drukkerek feje fölött felrobbantotta.

Közvetlenül az Újpest-szurkolók feje fölött robbant füstbomba szombaton, a Fradi-UTE mérkőzésen. Erről felvétel is készült, a videó bejárta a hazai és a külföldi médiát is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozást indított az ügyben, miután a mérkőzést biztosító egyenruhások tiltott pirotechnikai termék használata miatt tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen. A rendőrök jelenleg is nagy erővel keresik az Újpest-szurkolókat megtrollkodó fradistát – írja a 444.hu nyomán az atv.hu.

„A rendelkezésre álló adatok szerint a 2024. augusztus 17-én a Budapest, IX. kerületi Groupama Arénában megtartott labdarúgó-mérkőzésen, a vendég szurkolók nézőtere alatt 19 óra 40 perc körül egy ismeretlen személy bekapcsolt egy pirotechnikai terméket. A rendezvényt biztosító rendőrök az esettel kapcsolatban szabálysértési feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen” – közölte az újsággal a BRFK.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés