Hirdetés

Sokkoló támadás Londonban, az életéért küzd a Michelin-csillagos sztárséf

Nap Híre portré Nap Híre

Jelenleg az életéért küzd a kórházban az a sztárszakács, akit a Notting Hill-i karnevál közelében támadtak meg a napokban.

Mussie Imnetu hétfőn nem sokkal éjjel fél 12 előtt eszméletlenül esett össze a londoni Queensway bevásárlóutcán. A 41 éves férfi a támadás következtében fejsérülést szenvedett, és jelenleg súlyos állapotban lábadozik a kórházban – írja a Blikk

Az eset kirobbanása óta egy 31 éves férfit szerdán gyilkossági kísérlet gyanújával letartóztattak, és továbbra is őrizetben van egy dél-londoni rendőrőrsön.A sztárséf hétfőn este fél 11 körül ment a Queenswayen lévő Dr Power étterembe. A rendőrség beszámolója szerint a helyszín és a környék tele volt karneválozókkal - akik közül néhányan segítettek megállítani a 23.20 óra körül történt támadást.

A hírhedt karneválon járőröző rendőrök nem sokkal később már arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi eszméletlenül fekszik az utcán, fejsérüléssel. A férfit gyorsan kórházba szállították. A 41 éves férfi a dubaji Arts Club főszakácsa, és a klub honlapja szerint dolgozott Alain Ducasse, Gordon Ramsay és Marcus Wareing mellett. Éppen üzleti úton járt az angol fővárosban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés