Hirdetés

Újabb szívszorító részletek derültek ki Slash mostohalányának haláláról

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Kiderült a Guns N' Roses gitárosának mostohalánya, Lucy-Bleu Knight halálának oka.

New York Post szerint a 25 éves lány kénhidrogén-mérgezésben halt meg. Halálának oka öngyilkosság - erősítette meg csütörtökön a Los Angeles-i halottkémi hivatal.

A kénhidrogén egy mérgező, gyúlékony gáz. A gáznak való akut kitettség tünetei közé tartozhat a hányinger, fejfájás, delírium, egyensúlyzavar, remegés, görcsök, bőr- és szemirritáció. Ha nagy mennyiségű kénhidrogént lélegzünk be, az gyors eszméletvesztést és halált okozhat.

„Ms. Knightot július 19-én egy magánlakásban találták a hatóságok, miután nem adott életjelet magáról. A halál beálltát 15.00 órakor állapították meg” - közölte a halottkém a New York Postnak.

„A vizsgálatot július 22-én egy helyettes orvosszakértő végezte el. A halál okát augusztus 29-én megerősítették” – tették hozzá. A halál okának megállapítása elhúzódott, mert további vizsgálatokra volt szükség.

Így búcsúzott Slash

Hivatkozás másolása

Mint arról beszámoltunk, az 59 éves Slash az Instagramon osztotta meg Knight halálhírét. A posztjában Slash így jellemezte nevelt lányát: „egy hihetetlenül tehetséges művész, egy szenvedélyes álmodozó és egy bájos, szerethető, édes lélek”.

A rock and roll legenda saját mostohalányaként, illetve vér szerinti gyermekei, a 22 éves London és a 20 éves Cash mostohatestvéreként búcsúztatta Lucy-Bleut. Slash a család magánéletének tiszteletben tartását kérte, és azt, hogy „a közösségi médián belüli spekulációkat szorítsák minimálisra”, amíg ő és családja „gyászolnak és feldolgozzák ezt a lesújtó veszteséget”.

Knight Slash élettársának, Meegan Hodgesnak és exének, Mark Knightnak a lánya volt. Slash és Hodges kapcsolata régre nyúlik vissza. Először 1989-ben voltak együtt, majd 2015-ben újraélesztették kapcsolatukat. Hodges Slash-sel egy időben posztolta Instagram-fiókján ugyanazt az üzenetet, mint párja.

Órákkal Knight halálhírének bejelentése előtt Slash „előre nem látható körülményekre” hivatkozva lemondta blueszenekarával közös turnéjának több koncertjét.  A július 22. és július 27. közötti koncerteket törölték, és a jegytulajdonosoknak garantálták a visszatérítést. A turné, amely Slash „Orgy of the Damned” című szólóalbumát népszerűsíti, július 28-án folytatódott Torontóban.

 „Szeretjük a rajongóinkat, és elnézést kérünk minden kellemetlenségért, amit [a koncertek törlése] okozott” - tette hozzá Slash a közleményében.

Szívszorító utolsó szavak

Hivatkozás másolása

Lucy-Bleu Instagramján alig néhány órával azután, hogy Slash nyilvánosságra a halálhírt, egy poszt jelent meg, melyen a Lucy-Bleu szemüvegben és a kamerától elfordulva látható. A poszt egy rejtélyes képaláírást is tartalmazott. „Ha azt éreztettem veled, hogy kirekesztett vagy, ha manipuláltalak/irányítottalak, ha azt mondtam, hogy hagyd ott a napi munkádat a szüleim anyagi támogatásának kényelméért, vagy a valós problémákat toxikus pozitivitásba fojtottam - sajnálom” - írta Knight.  „Számtalan elszalasztott lehetőség és kapcsolat, ami egy undorítóan nagy egónak, bizonytalan szívnek és a sebezhetőségtől való félelemnek köszönhető” - tette hozzá. „Tanuljon meg a lelkem fejlődni abból a kudarcból, amit Lucy-Bleu-ként vallottam. Béke” – tette hozzá.

Egy nappal később Lucy-Bleu édesanyja, Hodges így kommentelt a poszt alá: „SZERETLEK KISLÁNYOM. ANNYIRA SAJNÁLOM.”

Slash fia és volt felesége is gyászol

Hivatkozás másolása

Nem sokkal később Slash fia, London, aki a zenész volt feleségével, Perla Ferrarral kötött házasságából származik, egy saját Instagram-posztban tisztelgett Knight előtt. „Kib..zott szívás. Örökre hiányozni fogsz Lucy, annyira szeretlek” - írta több Knight-tal közös fotó mellé. Édesanyja, Perla Ferrar így kommentálta London posztját: „Nincsenek szavak erre a veszteségre, kicsim. Annyira sajnálom mindannyiótokat. Különösen Lucyt”. „Mindannyian tanuljunk ebből a tapasztalatból, támogassuk és szeressük egymást” - folytatta. „Végül is a szeretet és a család az, ami igazán számít. Szeretlek titeket.”

Hodges is hozzászólt mostohafia posztjához, azt írta: „Ez annyira fáj”. Hozzátette, „együtt fogjuk ezt átvészelni. Mindannyian”. „Átölellek, szorosan ölellek” – tette hozzá.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés