Hirdetés

Porig alázták Balázsék a másodpercek alatt kiütött Shane Tusupot

Nap Híre portré Nap Híre

Vasárnap este a Sztárboxban Lola és Földes Eszter, Mészáros András és Czutor Zoltán, valamint Shane Tusup és Torghelle Sándor mérte össze az erejét a ringben. Kétségkívül az utolsó meccs keltette a legnagyobb visszhangot, miután Torghelle némileg kissé talán váratlanul az első menetben technikai KO-t aratott Tusup ellen, aki végül sértődötten, egy szó nélkül kiviharzott a ringből – írja a Blikk.

A Balázsék című reggeli műsor mai adásában a három műsorvezető, Ráskó Eszter, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri alaposan átbeszélték az eseményeket

Balázs azzal kezdte, hogy „Torghelle az ment előre, úgy megverte a Tusupot”. Rákóczi Feri erre rákontrázott, és felidézte, hogy Tusup a meccs előtt még nagyszájúan öregezte, nyugdíjasozta és nagypapázta – a nála csupán hat évvel idősebb – Torghellét, aki ezen láthatóan jól felhúzta magát, és bebizonyította, sem nem öreg, sem nem nyugdíjas.

„Amikor a tizedik másodpercben fekszel, akkor szerintem elgondolkozol, hogy megérte-e ez az egész” – fűzte hozzá Rákóczi, mire Balázs megjegyezte, hogy Shane Tusup harciasabbnak tűnt előzetesen. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés