Hirdetés

Sebestyén Balázs most tényleg átlépett egy határt, hatalmas a felháborodás

Nap Híre portré Nap Híre

Sebestyén Balázs kedd reggel a Rádió1 Balázsék című műsorában arról beszélt, hogy elteszi láb alól azt a kutyát, aki miatt nem tudott aludni az éjjel. A népszerű rádiós-tévés műsorvezető ezzel most átlépett egy határt, a hallgatók és az állatvédők is nagyon felháborodtak a kijelentésén. 

"Egy mocskos kutya ugatott az erkélyem alatt két és fél, három órát. Én nem tudom, kié, de ma átmegyek, megölöm. Én nem tudom, kinek a kutyája, de miért nem szól rá?" - mesélte Sebestyén Balázs. A kollégái finoman próbálták jelezni, hogy lehet, hogy esetleg valami baja volt a kutyáknak vagy távol volt a gazdája és ezért vonyított, de Sebestyén szerint a gazdának éjjel otthon kell lennie.

Kap egy akkora steaket annyi ketaminnal, hogy egy elefántot le lehet ültetni. Komolyan mondom, volt egy olyan időpont, hogy én kimegyek és lelövöm... Fogok egy sörétes puskát és lelövöm

- jelentette ki Balázs. 

A műsorvezető kijelentései szó szerint felrobbantották a netet, hiszen az elhangzott mondatok már a hallgatóknál is kiverték a biztosítékot. A Redditten is egyből beindult a kommentáradat, de az állatvédők is felháborodtak Balázs mondatain. 

Gratulálok! Nem sok köze lehet az állatokhoz. Nem csodálkozom, Balázs százszor tett már ilyen meggondolatlan, ostoba nyilatkozatot. Aláírom, borzasztó idegesítő tud lenni egy ugatós kutya, de meg lehetett volna közelíteni más oldalról is a dolgot: lehetett baja is annak a kutyának, ha pedig nem, akkor létezik ugatásgátló, vehetett volna egyet a szomszédnak. Hülyeséget ne adjunk már az emberek szájába! Pláne egy ember, akinek ekkora hallgatottsága van. Aki nem gondolja komolyan, nem is mond ilyet, de az se, aki komolyan gondolja..

- reagált a Blikknek az énekes Bebe, aki egyébként lelkes állatvédő és két mentett kutya gazdája. 

Kapin Richárd, a Szurkolók az Állatokért Nonprofit Kft. ügyvezetője teljes mértékben elítéli, amit Sebestyén Balázs mondott a műsorban. A lapnak elárulta, ő maga is rendszeresen hallgatja Balázsék műsorát, és mivel a műsorvezetőre nagyon odafigyelnek, ezért szerinte nem beszélhet így az állatokról. 

Maximálisan elítélem ezt a kommunikációt. Balázs ilyet nem nyilatkozhat! Sokan kedvelik, követik őt, ami csak olaj a tűzre. Valaki majd ezen felbuzdulva tényleg ad egy ilyen steaket egy kutyának... Ilyenkor Balázsnak fel kéne hívnia egy állatvédő szervezetet. Felhív, segítünk. Nem az állat a hibás, valószínű ő csak jelzett. Vannak felelőtlen gazdák, de akkor sem az állat a hibás. Neki viszont példát kéne mutatnia, felhívva a figyelmet a felelős állattartásra

- fogalmazott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés