Hirdetés

Őrjöngenek a nézők az RTL műsora miatt: "A szerkesztők elvették Hevér Gábor győzelmét"

Nap Híre portré Nap Híre

Három hét után véget ért az RTL Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsora. A nézők a finálén nagyon kiakadtak, ugyanis mindenki Hevér Gábornak szurkolt, azonban a fordulatok miatt végül az ártatlanok nyertek. 

Bár a kezdetben 21-en léphettek be a kastély falai közé, a véghajrában mindössze négy szereplő, Muri Enikő, Url Izabella, Hadas Kriszta és Hevér Gábor maradtak csak versenyben. Az utolsó előtti napon az ártatlanoknak sikerült gyilkost fogniuk és kiszavazták Bíró Beát, így már csak egyetlen gyilkos maradt talpon: a legelejétől mesterien alakító Hevér Gábor. Azonban jött egy hatalmas csavar, ami miatt a szerdai adás legvégén Gábornak fel kellett fednie a kilétét Muri Enikő előtt, aki a következő nap folyamán megosztotta a többiekkel, hogy a színész az utolsó gyilkos, akit keresnek. 

Muri Enikőnek azonban még így sem sikerült teljesen meggyőznie Hadas Krisztát, aki szinte a végsőkig arra gyanakodott, hogy két áruló van még játékban. Az utolsó kerekasztaltal már nem voltak hatalmas viták, senki sem húzta az időt, Hevér Gábor pedig zárszóként kijelentette, hogy nem szándékozik élni az aznap elnyert tőr által szerzett dupla voksával.

Hadas Krisztina, Muri Enikő és Url Izabell egyöntetű szavazatával így kiejtették a játék utolsó gyilkosát, ezzel pedig ők lettek az Árulók második évadának nyertesei - írja az Index. 

A nézők nagyon kiakadtak a játék alakulásán és azon, hogy végül nem Hevér Gábor győzött, hanem az ártatlanok. Azt már az nlc.hu szúrta ki, hogy többen meg is jegyezték az RTL közösségi oldalán, hogy elvették Hevér Gábortól a győzelmet a játék készítői azzal, hogy fel kellett fednie magát Muri Enikő előtt az Igazság Vacsoráján. 

“Az, hogy felfedték a Gyilkos kilétét, nagy csalódás. Esélye se volt Gábornak, hogy bent maradjon a játékba. Unfair volt a játék készítőitől" - írta egy kommentelő. Egy másik hozzászóló röviden annyit jegyzett meg: "Elk*rták ezt a műsort is a vacsorával."

“A szerkesztők elvették Gábor győzelmét! (…) Nem értem, miért kellett ez a vacsora-baromság. Nekem Gábor a nyertes!” - jelentette ki egy néző, és volt, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy a szerkesztők inkorrektek voltak. 

“Ezt a játékot nem nyerték meg az ártatlanok! Ezt elvették szó szerint Gábortól a játék készítői! Ilyen aljas húzást még soha egy játékban nem láttam! Zseniálisan játszotta végig és az utolsó pillanatban kötelezték arra, hogy saját magát kellett elárulnia! Milyen játék ez???” - kérdezte egy következő kiakadt néző. 

“Egy krimiben mindig az ártatlanok nyernek. Gondolkozzunk az RTL fejével, hogy juthat ilyen végeredményre. A vacsorát találták ki biztosítéknak erre. Ez az elem szerintem opcionálisan szerepelt a forgatókönyvben, egy ilyen felállásra gondolva. Gábort nem hozhatták ki szellemkereső bajnoknak, mert akkor értelmetlen a vacsora… Az sejthető volt a részükre, hogy Gábor kilogikázza a helyes választ és ezzel megszerzi a tőrt és képes maga mellé állítani Krisztát. Viszont, hogy ezt a vacsorát beiktathatták, ezzel volt némi esély arra, hogy a bizonytalan Krisztát a lányok maguk mellé állítsák. Ha mégis Kriszta, Enikő és Gábor állt volna a végjátékban, akkor ott Gábor simán nyert volna, mert Krisztával kirakják Enikőt. Ez pedig a krimik törvénye szerint nem lehetséges, és az RTL nem akarta hogy a “rossz” győzzön" - fejtegette egy hozzászóló. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés