Hirdetés

Mi történt az RTL-nél? Váratlanul kitették Sárközi Ákost A Konyhafőnökből

Nap Híre portré Nap Híre

A séfet teljesen váratlanul érte a csatorna döntése. 

Fotó: Instagram/Sárközi Ákos
Fotó: Instagram/Sárközi Ákos

Az RTL már márciusban elkezdte hirdetni A Konyhafőnök idei, tizenegyedik évadába való jelentkezést, ám akkor még senki sem sejtette, hogy nem a megszokott triót láthatjuk majd a képernyőn. A Blikk úgy tudja, a napokban elkezdődtek a főzőshow forgatásai, de Sárközi Ákos nélkül. Bár a Michelin-csillagos séfet nem sikerült elérni az ügyben, a műsor egyik stábtagja a lapnak megerősítette az információkat. 

Ákos valóban nem lesz jelen az idei évadban, a helyét egy másik nagynevű séf veszi át. Nem önszántából távozott a műsorból, ő nagyon szerette és szívvel-lélekkel csinálta A Konyhafőnököt, és egészen néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. A produkció azonban végül máshogy döntött, ami érzékenyen érintette és teljesen váratlanul érte Sárközit

- árulta el a lapnak az informátor. 

A portál felidézte, a séf néhány hete még maga is arról vallott, hogy mennyire élvezi a munkát A Konyhafőnökben. "A műsor sikerének egyik kulcsa, hogy Rácz Jenővel és Fördős Zével jó hármast alkotunk, mindenkinek megvan a helye. Bár a munkán kívül nemigen szoktunk találkozni, kollegiális barátokként tekintek rájuk, és tudom, ha segítségre lenne szükségem, biztosan számíthatnék rájuk" - mondta akkor. 

Sárközi Ákos 2016-ban, a főzőshow negyedik évadában tűnt fel először, majd a hatodik évadtól folyamatosan jelen volt az ítészek között. Az RTL állandó arca lett, és más műsorokban is szerepelt, most pedig a Sztárbox versenyzői között is ringbe száll majd.

De ki lesz Ákos helyett?

Hivatkozás másolása

A Blikk megkereste a csatornát is, hogy megerősítsék az információt, ám ezt a választ kapták: "műsorainkkal kapcsolatban időben fogjuk tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőt egyaránt. Az RTL így azt sem árulta el, hogy kire cserélték le Ákost, ám az információk szerint az új tag szintén a szakma csúcsán álló séf, az ország három legjobbja között tartják számon, és ő is Michelin-csillaggal büszkélkedhet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés