Hirdetés

Mbappé fantasztikus gólt lőtt az első meccsén, a Real Madrid megnyerte az Európai Szuperkupát

Nap Híre portré Nap Híre

A Real Madrid labdarúgócsapata nyerte az Európai Szuperkupát: Carlo Ancelotti Bajnokok Ligája-győztes együttese szerda este a varsói összecsapáson 2-0-ra nyert az Európa-ligában címvédő Atalanta ellen.

A spanyol sztárcsapat története során hatodszor hódította el a trófeát, ezzel immáron egyedül áll az örökrangsor élén. A madridiaknál góllal debütált új csapatában a francia világbajnok Kylian Mbappé - írja az MTI. 

 Az első félidő nem hozott gólt, bár mindkét gárda közel volt a vezetés megszerzéséhez, Éder Militao, a madridiak brazil védője kis híján a saját kapujába fejelt, míg a túloldalon Rodrygo nem sokkal a szünet előtt a kapufát találta el.

A második félidőt Courtois óriási védése vezette fel, majd a Real megszerezte a vezetést: Valverde volt a befejező közvetlen közelről. Egy perccel később a gólpasszt jegyző Vinícius könnyedén eldönthette volna az összecsapást, de a brazil sztár ziccerét Musso hárította.

Ezzel együtt sem kellett sokat várni az újabb Real-gólra, amelyet az elképesztő támadósor, Rodrygo, Vinícius, Bellingham, Mbappé négyes hozott össze. Utóbbi így góllal debütált új csapatában.

A hajrában már nem változott az eredmény, a Real megérdemelten bővítette fantasztikus trófeagyűjteményét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés