Hirdetés

Puzsér Róbert tiszta vizet öntött a pohárba: elmondta, hogy valóban Ázsiába költözik-e

Nap Híre portré Nap Híre

Cáfolta Puzsér Róbert az Ázsiába költözéséről szóló pletykákat. Az viszont igaz, hogy idén kicsit háttérbe vonul, hogy 2025-től újult erővel térjen vissza.

Puzsér Róbert egy Facebook-poszttal állt elő, hogy cáfolja az utóbbi időben róla terjedő pletykákat, valamint Majkának is válaszolt, aki a visszavonulását nem bírta szó nélkül hagyni – írja a nlc.hu. A bejegyzése így kezdődik:

"Az az ostobaság terjeng a hazai nyilvánosságban, hogy Délkelet-Ázsiába költöztem, és a közszereplést végző jóakaróim nem kisebb kultúrbűnözővel az élen, mint Majka papa, csont nélkül beszopták ezt. Sejtelmem nincs, miként kapott szárnyra ez a dezinformáció, de csekély ésszel is belátható, hogy nyáron a trópusokon elviselhetetlen az időjárás" – írta, amelyben azt is leszögezte: Európát, de igazából de még Magyarországot sem tervezi elhagyni. 

Bár általában nem lesz az országban, gyakran hazalátogat majd, hogy megtartsa az Apu azért iszik, mert te sírsz! rendezvénysorozatának előadásait. A kegyelmi botrány és a Tisza áradása az elmúlt időszakban minden energiáját lekötötte, ezért úgy érzi, hogy a jövő évi nagy visszatérése előtt hosszabb szünetre van szüksége.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés