Hirdetés

Durván kiakadt az Orbán-kormányra Pottyondy Edina: "most omlik ránk minden hazugságuk"

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon durván kiakadt a közéleti influenszer, aminek a közösségi oldalán adott hangot és kicsit sem fogta vissza magát.

Pottyondy Edina a Facebook-oldalán reagált az elmúlt időszak történéseire. A közéleti influenszer a bejegyzését azzal kezdte, hogy felidézte: vasárnap kisiklott a Keleti pályaudvaron egy vonat, és csak a szerencsén múlt, hogy nem lett tömegkatasztrófa. 

"Szép nyári évadzárás Lázár Jánostól"

- írta, majd kitért a kórházak helyzetére is. "A kórházakban minden nap tömegkatasztrófa: nincs elég orvos, nincs elég nővér, nincs elég klíma, hosszú várólisták, elmaradó műtétek, 'zsírra szállt por'. A luxusjachtokon nyaraló NER elit válasza: Gyurcsány. És nyitják az újabb és újabb magánkórházakat annak, aki meg tudja fizetni. Aki nem, az tudja, hol a helye, Lázár János több, mint egy évtizedes tanítása a kormány mottója: “akinek nincs semmije, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér".

A videós azt is találgatni kezdte a posztjában, hogy ezek után még vajon mi jöhet. "A közműhálózatok fejlesztésére, karbantartására évek óta nincs pénz a rezsicsökkentés miatt, az oktatás romokban, a szociális háló egy vicc. A fizetések és a nyugdíjak eddig sem voltak magasak, és egyre kevesebbet érnek. Az adóbehajtás az egyetlen, ami működik".

Pottyondy Edina úgy fogalmazott, hogy "most omllik rájuk minden hazugságuk." Idesorolta a kegyelmi ügyet, Magyar Pétert és a győzelmi propagandát is.

"Most omlik ránk minden hazugságuk. És persze még kipréselnének egy olimpiát az országból. Amíg mozgunk, nem nyugszanak. Én egyre dühösebb vagyok" - jelentette ki. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés