Hirdetés

Pep Guardiola elképesztő ajándékkal lepte meg a Man City mellett dolgozó munkatársakat

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Pep Guardiola a Manchester City stábja minden tagjának 10 ezer fontos bónuszt adott át a folyamatos kemény munkájukért.

Az Angliában és Európa-szerte is évek óta sikert sikerre halmozó Manchester City edzője, Pep Guardiola jutalmat osztott ki a City első csapatának edzőkomplexumában dolgozó minden egyes munkatársnak. A The Times beszámolója szerint 60-70 embert lepett meg a Manchester City 10-10 ezer fontos (vagyis fejenként 4,5 millió forintos) bónusszal, köztük szakácsokat, recepciósokat, fizioterapeutákat, felszereléseseket, baristákat és a biztonsági személyzetet – írja a Goal.com.

Guardiola nyolc manchesteri éve alatt arra törekedett, hogy erősítse az összetartozás érzését a játékosok és a személyzet között. A vezetőedző korábban úgy nyilatkozott, hogy a klub egészén belüli pozitív légkör kulcsfontosságú tényező a folyamatos sikerekben.

A Man City sorozatban ötödik Premier League-címéért indul harcba, de attól még messze vannak, hogy övék legyen zsinórban a legtöbb bajnoki cím az öt európai topbajnokság egyikében. A rekordot jelenleg a Bayern München tartja, amely 2012 és 2023 között 11-szer nyerte meg zsinórban a Bundesligát.

Miután a Premier League 2024-25-ös szezonjának első két mérkőzését egyaránt megnyerte, a bajnok City szombaton visszatér a fővárosba, amikor a West Ham ellen lép pályára a London Stadionban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés