Hirdetés

Elképesztő izgalmak: a Puskás Akadémia mindenkit meglepett, a Paksi FC és a Fradi is döntetlent játszott

Nap Híre portré Nap Híre

Csütörtök este három meccset is végig izgulhattunk: A Paksi FC a cseh Mladá Boleslav vendégeként lépett pályára, a Puskás Akadémia az olasz Fiorentina otthonában játszott, míg a Ferencváros hazai pályán fogadta a bosnyák Borac Banja Luka együttesét.

A magyar kupagyőztes Paksi FC 2-2-es döntetlent ért el a cseh Mladá Boleslav vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező negyedik, utolsó fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.

Bognár György együttese a második félidő közepén Kinyik Ákos öngóljával ugyan hátrányba került, de a 37 éves Böde Dániel - pályára lépését követően mindössze két perccel - a 80. percben egyenlített, a 85.-ben pedig gyönyörű gólpasszt adott Papp Kristófnak. A hazaiak végül a jelzett hétperces hosszabbítás végén egy szép szabadrúgásgóllal egyenlítettek. A párharc győztese bejut a harmadik számú európai kupasorozat főtáblájára. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Magyarországon - írja az MTI. 

A Puskás Akadémia remek teljesítménnyel 3-3-as döntetlent ért el a legutóbbi két idényben döntős Fiorentina otthonában a labdarúgó Konferencia-liga-selejtező utolsó fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén.

Hornyák Zsolt együttese hamar kétgólos előnybe került, a hazaiak az első félidő ráadásában azonban szépítettek. A fordulás után a Fiorentina megfordította a találkozót az egyre inkább fáradó magyar csapattal szemben, de a hajrában egy szögletből a vendégek kicsikarták a döntetlent. A visszavágó jövő csütörtökön 21 órától lesz a Pancho Arénában, a párharc győztese a főtáblán folytathatja szereplését.

A Ferencváros hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a bosnyák Borac Banja Luka együttesével a labdarúgó Európa-liga selejtező utolsó fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.

A Groupama Arénában rendezett találkozón a zöld-fehérek ugyan jelentős mezőnyfölényben futballoztak, komoly gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, ellenfelük pedig kapura szinte teljesen veszélytelen volt. A visszavágót egy hét múlva rendezik, a párharc győztese a második számú európai kupasorozat főtábláján folytatja, míg a vesztes a Konferencia-ligába kerül.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés