Hirdetés

A világ legkegyetlenebb gyászjelentését készítette el egy nő az anyja haláláról

Nap Híre portré Nap Híre

Futótűzként terjed az interneten egy péntek reggel megjelent, négy mondatból álló gyászjelentés. Az Egyesült Államokban található Maine állambeli nő lánya kegyetlenül őszinte nekrológgal emlékezett meg.

A 65 éves Florence Harrelson még februárban halt meg, de a róla szóló gyászjelentést csak a napokban jelent meg a Kennebec Journal and Morning Sentinel című lapban. A megemlékezés szövegét, a nő lánya Christina Novak készítette, aki nemrég értesült a halálhírről. A nő már 10 éve nem beszélt az édesanyjával, és nem ápoltak túl jó kapcsolatot – írja az Index

Novak hagyományos gyászjelentést kezdett írni, de folyamatosan arra eszmélt, hogy írása szarkazmusba sodródik, vagy olyan sérelmeken rágódik, amelyeket anyja családtagjai ellen követett el. A nő úgy döntött, hogy sajátos nekrológot készít, majd 86 dollárt fizetett a megjelenésért. Hozzátette, hogy az „ezt követő szórakozás megfizethetetlen volt”.

A gyászjelentést ráadásul az Óz, a csodák csodája című filmből ismert „a boszorkány halott” című dallal osztotta meg a Facebookon, így gyorsan elterjedt a közösségi médiában is. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés