Hirdetés

Molnár Gusztáv barátja leleplezte a sokkoló igazságot: ez történt valójában a sztárral

Nap Híre portré Nap Híre

Molnár Gusztáv egy közeli barátja szerint a színész valójában soha nem szakított az alkohollal, erre pedig most is ráment az élete. 

Összeszedetten és látszólag harmóniában nyilatkozott a nyár elején a Fókusznak Molnár Gusztáv, aki lelkes volt a friss párkapcsolata miatt, és bizakodóan tekintett a jövőbe, annak ellenére, hogy másfél évvel azelőtt teljesen összeomlott. A színész alkoholizmusa miatt elvonókúrán vett részt, de látszólag újra talpra állt. Aztán újabb válságba került, bár ez alig látszott a legutóbbi interjúján, amit egy hete adott a Fókusznak – írja a Blikk az RTL alapján. 

A Fókusznak most Gusztáv egyik közeli barátja nyilatkozott telefonon, aki az arcát nem vállalta. Elmondta: „Gusztáv valójában sosem szakított az alkohollal, az elmúlt hónapokban többször is kórházba került, a friss kapcsolata is ráment a szenvedélybetegségre. Ennek ellenére a hozzá közel állók nem engedik el a kezét, abban bíznak, hogy ez a mélypont végre tényleg észhez téríti”. A barátja szerint Gusztáv most újrakezdte a kezeléseket is. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés