Hirdetés

Sokkoló fotók láttak napvilágot Molnár Gusztávról: ittasan aludt egy kuka mellett a Corvin negyedben

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, Molnár Gusztáv egy évvel az elvonóról való távozása után visszaesett és újra inni kezdett. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, Molnár Gusztály tavaly novemberben vonult be egy komlói rehabilitációs intézetbe, ahol szakemberek segítettek neki megszabadulni az alkoholfüggőségétől. A színész 9 hónap után elhagyhatta az elvonót és úgy tűnt, sikerült neki végleg leszámolnia az alkohollal, most azonban sokkoló hírek érkeztek róla.

A Drága örökösök 36 éves, egykoron ünnepelt sztárja minden jel szerint visszaesett, s újra inni kezdett - írja a Blikk, ugyanis a portálhoz döbbenetes felvételek jutottak el a színészről. A képek szerint Molnár Gusztáv újra a padlón van és nnyira szétcsapta magát, hogy az utcán aludt egy kuka mellett a Corvin negyedben. A fotókat a Blikk oldalán tudják megnézni. 

Egy, a közelben dolgozó olvasóriporter azt állítja: sajnos lassan mindennapos, hogy Molnár Gusztáv – alaposan felöntve a garatra – megjelenik a környéken, de ilyen rossz állapotban még nem volt. A színészt végül mentő vitte el egy óra múlva a helyszínről, amelyet a helyiek hívtak ki hozzá.

"Az utóbbi időben többször, heti több alkalommal is látni erre, egyetlen alkalommal sem volt józan, de ennyire rossz állapotban még nem találkoztunk vele. Először arra lettem figyelmes, hogy a Corvin Pláza előtt ül a kockákon, láthatóan összevert fejjel, aztán átment a szembe lévő grillcsirkéshez, majd az ott lévő kuka mellett lefeküdt. Először azt hittem, csak keres valamit, ahogy lehajolt, de nem ez történt. Megágyazott magának, azaz letette a feje alá a kezében lévő papírzacskót és lefeküdt aludni. A járdán elterülve feküdt, félig lelógva az útra. Ekkor már úton volt a mentő, akik nem sokkal később állítólag el is vitték, ezt már a kollégáim mesélték" - számolt be az olvasó, aki azt is hozzátette, hogy reméli, hogy Gusztáv újra segítséget kér, mert ha nem, annak tragikus vége lesz.

A lap úgy tudja, a színész elutasítja a felajánlott segítséget: a barátai nemrégiben találtak neki egy új helyet egy rehabilitációs intézetben, de ő az italt választotta. "Nagyon kevesen maradtak mellette, mindössze egy-két ember az, aki még próbálja őt kihúzni ebből a helyzetből. Az egyikük nemrég elintézett neki egy újabb lehetőséget, pár nappal ezelőtt kellett volna egy elvonón jelentkeznie, de nem jelent meg. Az a baj, hogy lassan mindenki lemond róla, mert félő, hogy maga is lemondott magáról" – mondta egy ismerős.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés