Hirdetés

Nem várt helyen bukkant fel Harry herceg és Meghan Markle

Nap Híre portré Nap Híre

A hercegi pár Dél-Amerika felé vette az irányt.

Meghan Markle és Harry herceg Kolumbiába utazott, ahol Francia Márquez alelnök és férje, Rafael Yerney Pinillo fogadják őket. Márquez az első fekete nő, aki betölti ezt a pozíciót Kolumbiában, augusztus 1-jén hivatalosan is bejelentette a pár látogatását.

A hercegi pár az alapítványukon keresztül végzett munkájukat folytatják az országban, ami a digitális világra és annak fiatalokra gyakorolt hatására összpontosít. Meghan és Harry az első napjuk egy részét egy iskolában töltik majd, ezután pedig egy csúcstalálkozón vesznek részt Bogotában - írja a Sassy.

Az augusztus 16-át is Bogotában töltik, akkor diákokkal találkoznak, részt vesznek Francia Márquez alelnök által szervezett ebéden, és találkoznak Kolumbia Invictus Games versenyzőivel.

A portál kiemelte, hogy Kolumbia az első dél-amerikai ország, amely csatlakozott a herceg sporteseményéhez, amely a sebesült, sérült és beteg katonai személyzet és veteránok számára jött létre.

Sussex hercege és hercegnéje látogatást tesz Cartagenában és Caliban is az utazásuk során. A kolumbiai utazás alig néhány hónappal azután következik, hogy Harryék Nigériába látogattak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés