Hirdetés

Mbappé nélkül is simán kiütötte Izraelt Budapesten a francia válogatott

Nap Híre portré Nap Híre

A francia válogatott 4-1-re legyőzte az izraeli csapatot a budapesti Bozsik Arénában a labdarúgó Nemzetek Ligája harmadik fordulójában, az A divízióban, csütörtökön.

A hivatalosan vendég franciák potyagóllal kerültek előnybe a 7. percben, de védelmi hibából váratlanul egyenlített Izrael. A franciák négy perc múlva ismét vezetéshez jutottak, majd a meccs végén duplázva biztosították be diadalukat.

Rómában az olaszok már a 2. percben vezetést szereztek a belgákkal szemben, a 24. percben pedig nőtt a különbség. Pellegrini a félidő hajrájában piros lapot kapott, és a rivális gyorsan szépített. Az emberelőnybe került vendégek a folytatásban fölényben játszottak, és sikerült nekik az egyenlítés is, a fordítás azonban nem - írja az MTI. 

A B divízióban a görögök a 94. percben szerzett találattal nyertek Angliában, és továbbra is pontveszteség nélkül állnak.

Hatalmas botrány Mbappé miatt

Hivatkozás másolása

Mint azt a naphire.hu is megírta, nagyon kiakadtak a francia szurkolók Mbappéra, a francia válogatott csapatkapitányára, amiért kihagyja a Nemzetek Ligája-mérkőzéseket, miközben a Real Madridnál bevethető. A csatár az elmúlt hónapban izomsérülést szedett össze, de visszatért és csereként állt be a Lille vendégeként elszenvedett 1-0-s vereséggel záruló Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Realban. Didier Deschamps francia szövetségi kapitány múlt csütörtökön hozta nyilvánosságra a két NL-meccsre készülő keret névsorát, és ebben a 25 éves támadó nem szerepelt.

"Csapatkapitányként Mbappénak példaképnek kellene lennie a szurkolók számára, de ő nem az. Kiderült, hogy a távozó Griezmann a valódi kapitányunk" - mondta Fabien Bonnet, a francia válogatott vezérszurkolói csoportjának szóvivője, miután kiderült, hogy Mbappé nem fog játszani két Nemzetek-Ligája mérkőzésen sem.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés