Hirdetés

Magyar Péter rendkívüli üzenete Orbán Viktornak - szerinte súlyos lépésre készül a kormány

Nap Híre portré Nap Híre

A Tisza Párt elnöke szerint "migránstábort" építenek az osztrák határ közelében.

A Fidesz "migránstábort" épít?

Hivatkozás másolása

Szombati Facebook-jelentésében Magyar Péter ezt írja:

"Miközben a kormánypropaganda habzó szájjal migránsozik és migráns buszoztatásról beszél, aközben arra az egyszerű kérdésre sem tudnak/akarnak válaszolni, hogy miért építenek teljes titokban migráns tábort az osztrák határhoz közeli Vitnyéden. 

Miniszterelnök úr,

Annyit sem érdemelnek a vitnyédiek és úgy általában a vidéki Magyarország, hogy a magát vidékbarátnak hazudó Orbán-kormány a szemükbe nézzen és megmondja az igazságot, hogy miközben szavakban a határok megvédéséről beszélnek, aközben több száz bevándorlót terveznek egy egykor jónevű iskola épületeibe költöztetni? 

Miniszterelnök úr,

Ezek szerint mégis úgy táncolnak, ahogy Brüsszel fütyül? A vitnyédi után hol építenek még migráns táborokat? Miért az osztrák határhoz közel építkeznek? Esetleg be akarnak avatkozni az osztrák választásokba? Miért nem érkeztek meg az eredeti tervek szerint tegnap este Vitnyédre a migránsok? Csak nem azért, mert nyilvánosságra került a titkos kormánydöntés? 

Miniszterelnök úr,

Hajlandó eljönni Vitnyédre és nyilvános fórumon válaszolni a helyi lakosok kérdéseire?"

Magyar Péter "elárulta a magyar embereket"?

Hivatkozás másolása

A Fidesz előzőleg azzal vádolta Magyar Pétert, hogy migráció-ügyben elárulja a magyar embereket.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke brüsszeli migrációs szabályokat akar, ezzel pedig elárulja a magyar embereket.

Menczer Tamás a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban azt mondta, Magyar Péter állítása szerint a kormány csak szavakban utasítja el a bevándorlást, és képtelen megvédeni a határokat, holott a kormány kerítést épített a határra, amit rendőrök és határvadászok védenek az életüket kockáztatva.

Hozzátette: a kormány akkor építette a kerítést, amikor Magyar Péter Brüsszelben tette el "a nagy lét, a milliós fizetést".

Menczer Tamás közölte: a határt védő rendőrök és a határvadászok már egymillió határátlépési kísérletet akadályoztak meg, ezért pedig köszönetet és tiszteletet érdemelnek, nem pedig Magyar Péter hazugságait és vádaskodásait - írja az MTI.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés