Hirdetés

Akkora pofont kapott Magyar Pétertől Karácsony Gergely kora reggel, hogy a fal adta a másikat

Nap Híre portré Nap Híre

Hamarosan bejelentheti Karácsony Gergely főpolgármester, hogy újra fogják szabályozni a fővárosi önkormányzati céges pozíciókat. Magyar Péter szerint azonban mindez csak látszat döntés, és a Tisza Párt ehhez nem fog asszisztálni. 

Hamarosan bejelentheti Karácsony Gergely főpolgármester, hogy a jövőben csökkentik az önkormányzat tulajdonában álló gazdasági társaságok igazgatósági és felügyelőbizottsági pozícióinak számát, és azokra pályázni is kell majd. Eddig erre nem volt szükség, a gyakorlat ugyanis az volt, hogy amelyik pártnak nagyobb frakciója van a közgyűlésben, az több ilyen pozícióra jelölhetett embert - írta meg a Telex a HVG információi nyomán. Úgy tudni,  igazgatósági tagságból a jelenlegi 50 helyett csak 18 lesz, és a felügyelőbizottsági pozíciók számát is csökkentik kb. 15 százalékkal. Emellett lenne női kvóta, vagyis előírnák, hogy a tisztségek hány százalékára kellene nőt felvenni.

A Telex a Facebook-oldalán is megosztotta a cikket, ami alatt Magyar Péter is kommentelt, beleszállva Karácsony Gergelybe. A Tisza Párt elnöke szerint ugyanis ez csak látszat döntés. 

Látszat döntés. A frakciókkal történő előzetes egyeztetés nélkül. Úgy, hogy a valódi cégvezetőket a helyén hagyná. És az IG-FB helyekre már várja a régi gárda embereinek pályázatát. És még mindenkit kinevezne az új közgyűlés megalakulásáig, annak jóváhagyása nélkül

- írta Magyar Péter, hozzátéve, hogy a Tisza Párt ehhez nem fog asszisztálni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés