Hirdetés

Ledobta az atomot a Liverpool legnagyobb sztárja: a szezon végén távozik

Nap Híre portré Nap Híre

A Liverpool vasárnap győzött a Manchester United otthonában, de a meccs után egy váratlan bejelentés sokkolta a szurkolókat. A csapat legnagyobb sztárja, Mohamed Szalah ugyanis bejelentette, hogy a mostani az utolsó szezonja a klubnál. 

Mohamed Szalah 2017 óta játszik a Liverpoolban, a szerződése azonban 2025 nyaráig szól. Az egyiptomi csatár a vasárnap esti, a Manchester United otthonában aratott 3-0-s Premier League-győzelem után váratlan bejelentette, hogy a jelenlegi tudása alapján a szezon végeztével távozik a csapattól. Szalah egyébként a mérkőzésen két gólpasszt is adott, majd egy gólt is rúgott. 

Sok időm volt saját magam fejlesztésére, megpróbálok pozitív maradni, mivel tudjátok, hogy ez az utolsó szezonom a csapatnál. Szeretném élvezni, és nem akarok erre gondolni. Úgy érzem szabadon játszhatom a játékom, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő

- fogalmazott a sztárjátékos, aki a három bajnoki után három gólnál és három gólpassznál jár az eddig százszázalékos Liverpoolban, írja az Origo

Szalah később finomította a kijelentését, és megjegyezte, hogy a meccs előtt azért mondta magában, hogy lehet ez az utolsó alkalom, amikor a Liverpool színeiben játszhat, mert eddig még senki sem tárgyalt vele a szerződéshosszabbításról. "Ezért úgy veszem, az utolsó szezonomat játszom. Nem rajtam múlik" - tette hozzá. 

A Sky Sports szakértője, a Liverpool-legenda Jamie Carragher azonban azt mondta a váratlan bejelentés után, hogy meglepődne, ha a Liverpool nem próbálná meg meggyőzni a maradásról Szalaht.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés