Hirdetés

Nem csitul a botrány a Linkin Park körül, Chester Bennington fia is brutálisan beleállt az együttesbe

Nap Híre portré Nap Híre

Hét évvel Chester Bennington halála után a Linkin Park élére Emily Armstrong, a Dead Sara énekesnője állt, ami elég nagy vihart kavart a rajongók körében. Az indulatok a bejelentés óta sem csillapodtak, most pedig Chester Bennington fia is beleállt a vitába. 

Hét évvel Chester Bennington halála után egy énekesnő, Emily Armstrong állt a Linkin Park élére. Az énekesnő a Dead Sara alapítója, Los Angeles-ben született és ott is nőtt fel, és gyakran a második Janis Joplinként emlegetik, ám alighogy bejelentették, máris rengeteg kritika érte Armstrongot, egyebek mellett azért, mert 2020-ban egy tárgyaláson támogatta Danny Masterson színészt, akit később a bíróság nemi erőszak miatt elítélt – írja a Blikk.

A kritikákra Emily Armstrong korábban közösségi oldalán reagált, és elmondta, azóta már nem beszél Mastersonnal, illetve kiemelte, hogy nem nézi el a nőkkel szembeni bántalmazást vagy erőszakot, valamint együttérez az ilyen bűncselekmények áldozataival.

Most már Chester Bennington fia is megszólalt a hírek kapcsán. A 28 éves Jaime hétfőn a közösségi oldalán, kendőzetlenül adott hangot nemtetszésének, és kemény szavakkal illette a Linkin Park társalapítóját, Mike Shinodát, amiért Emily Armstrongot nevezte ki az együttes új frontemberének az édesapja helyére. 

A 28 éves férfi Instagram-sztorijában azt írta, Shinoda „csendben kitörölte édesapja életét és örökségét”, majd több hosszabb bekezdésben ecsetelte Emily Armstrong múltját, kiemelve, hogy az énekesnő korábban támogatta a két nő megerőszakolásáért elítélt Danny Mastersont. Jaime kiemelte, hogy a rajongók az új felállással kapcsolatban bíztak abban, hogy az majd változást fog hozni, ennek ellenére szerinte csak rosszabb lett a helyzet. Úgy véli, azzal, hogy Shinoda Armstrongot választotta a Linkin Park énekesnőjének, elárulta a rajongók bizalmát.

"Most már csak szenilisek és botfülűek vagytok. Őrület" – zárta a sorait a fiatalember. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés