Hirdetés

Kulcsár Edina váratlan vallomást tett: elárulta, mi a legnehezebb négy gyermekes anyaként

Nap Híre portré Nap Híre

Lassan egy hónapja már, hogy világra jött az egykori szépségkirálynő negyedik gyermeke is, Kulcsár Edina pedig most azt is elárulta, mi a legnehezebb számára négy gyermekes édesanyaként. 

Kulcsár Edina Instagram-történetében beszélt arról, milyen gondolatok foglalkoztatják immár négy gyermek édesanyjaként – írja a nlc.hu. „Lassan 3 hete vagyok 4 gyermekes anyuka. Soha nem gondoltam volna, hogy nekem valaha ekkora családom lesz és habár még új a dolog, minden pillanatával együtt imádom" – fogalmazott. 

"Sokkal többször kell magamon erőt venni, hogy egy-egy nem túl pozitív töltetű érzés ne tudjon rajtam felülkerekedni. Ilyeneket akkor érzek, amikor a 2 nagyobb gyermekemet el kell vinnem valamilyen különórára vagy olyan helyre, ahova mindenkit nem tudok vinni” – írta az influenszer és elárulta, hogy ilyenkor sokszor jár azon az esze, vajon minden rendben van-e otthon, de igyekszik az ilyen gondolatokat minél hamarabb a háttérbe szorítani.

"Tudom, hogy mindenki másképp csinálja. Sokan több hétig még nagyon levegőre sem mennek ki a pici babákkal, amivel nekem semmi bajom, hiszen ahhoz nekem semmi közöm. De mi ennyi pici gyerek mellett, főleg nyári szünetben, nem tehetjük meg, hogy itthon maradunk és nem visszük őket sehova. Az élet nem állt meg. Sőt!”– avatta be követőit mindennapjaik mozgalmasságát. Arról pedig, hogy nehéznek tartja-e most az életet, sejtelmesen fogalmazott.

"Korábban már írtam erről rövidebben. Akkor úgy fogalmaztam, hogy nem nehéz, mert nem nehézségként élem meg, de azóta eltelt jó pár nap…" – mondta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés