Hirdetés

Kulcsár Edina szó szerint felrobbantotta az internetet: így néz ki néhány héttel a szülés után

Nap Híre portré Nap Híre

Kulcsár Edina egy friss fotón mutatta meg, hogy milyen állapotban van a negyedik gyermeke világrahozata után mindössze néhány héttel. 

Kulcsár Edina egyelőre még szokja a négygyermekes anyuka szerepét, ugyanis elmondása szerint nem gondolta volna, hogy sokkal másabb lesz négy kicsivel, mint hárommal, de azért gyakran ki kell logisztikáznia a férjével, hogy ki, mikor, hol és mit csináljon. Az édesanya már előre tudja, hogy ősztől csak még inkább nehezebb dolga lesz, hiszen elkezdődik az óvoda és a különféle szakkörök is – írja a Blikk

Edina a kisfiával való terhessége során végig edzett, aminek meg is látszik az eredménye, hiszen ezúttal nem szedett fel több tíz kilót a várandóssága idején. A követőinek most azt is megmutatta a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában, hogy mennyire húzódott vissza a hasa az elmúlt három hétben. Mint kiderült, egy övet használ ahhoz, hogy még laposabb legyen a jövőben.

"Ma szültem három hete. Azzal szoktam kezdeni a napot, hogy ilyen övet teszek magamra. Mind a 4 szülésem után ilyet viseltem. Remélem, hogy hamarosan rendelhetek belőle egy kisebb méretet, mert jelenleg L-es méretet hordok" – fogalmazott az anyuka. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés