Hirdetés

Kulcsár Edina luxuskörülmények között hozta világra a Kis Diont

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, melyik magánklinika szülészetét választotta az egykori szépségkirálynő. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, augusztus 8-án megszületett Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeke, aki a Dion nevet kapta. Arról is beszámoltunk, hogy a rapper egy családi fotón megmutatta a kisfia arcát. A Bors most azt is kiderítette, hogy Dion melyik magánklinikán látta meg a napvilágot. 

Az egykori szépségkirálynő Dion születése előtt az Instagram-oldalán árulta el a követőinek, hogy nem ott fog szülni, ahol tavaly Amarát világra hozta. "Egyrészről, annyira az árhoz képest nem voltam elájulva, másodsorban pedig abszolút az volt a fő szempont, amikor kórházat választottunk, hogy a kislányunkat, Amarát is be tudjuk magunkkal vinni, mert brutálisan anyás" - fogalmazott korábban Edina. 

A Bors szerint az ország egyik legjobban felszerelt, a pácienseket luxuskörülmények között kényeztető intézményére, a Dr Rose klinikára esett Kulcsárék választása. Az intézményben ötcsillagos szálloda minőségű az ellátás, emelett a páciensnek a külön kéréseit is teljesítik. A szülészeti szolgáltatás közel 2 millió forintba kerül itt, amihez további szolgáltatásokat is lehet kérni.

Egyébként Edina egyetlen nappal a szülése után már haza is mehetett, ugyanis semmiféle komplikáció nem lépett fel. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés