Hirdetés

Nagyon különleges nevet kapott Kulcsár Edina és G.w.M kisfia

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárpár az Instagramon jelentette be, hogy augusztus 8-án megszületett a második közös gyermekük. Az egykori szépségkirálynő és a rapper eddig titkolta, hogy milyen nevet választottak a kicsinek, most azonban azt is elárulták. 

Kulcsár Edina és G.w.M már a várandósság bejelentésekor elárulták, hogy kisfiuk lesz, azt azonban nem árulták el, hogyan fogják hívni a kicsit. Az egykori szépségkirálynő augusztus 8-án életet adott Varga Márk G.w.M-mel közös második gyerekének, akit Dionnak neveztek el. 

"Tegnap reggel megszületett a kisfiunk" - írta Edina, míg G.w.M úgy osztotta meg a hírt közösségi oldalán: "Isten hozott, kincses hercegem" - szúrta ki a 24.hu.

Edina és G.w.M így már összesen hat gyermeket nevel együtt. Közös kislányukon, a tavaly májusban született Amarán kívül az influenszernek és a rappernek is van egy-egy lánya és egy-egy fia korábbi kapcsolataikból. 

A naphire.hu is megírta, hogy a rapper mindent megtettt azért, hogy óvja a várandós feleségét. "Márk nagyon figyel, igyekszik levenni rólam a terheket. Már nem engedi például, hogy vezessek. A sofőrjével járok én is, ha dolgom van. Sokszor lefoglalja a gyerekeket is, hogy legyen egy kis időm főzni, mosni, takarítani vagy épp magamra. Elvinné mindnyájukat is programozni, de Amara annyira anyás, hogy egyszerűen nincs meg nélkülem. Én ilyet még nem láttam" – mesélte korábban az egykori szépségkirálynő.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés