Hirdetés

Kulcsár Edinát ízekre szedték a kommentelők a legújabb fotója miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Kulcsár Edina nemrég adott életet a negyedik gyermekének, a kommentelők azonban máris valami kivetnivalót találtak az anyukában. 

"Kimozdultunk” - ennyit írt ahhoz a képhez Kulcsár Edina, ami teljesen kiakasztotta a kommentelőket. Sokan kiborultak a poszton, mert automatikusan úgy gondolták, hogy a házaspár magára hagyta az akkor négynapos kisfiukat. 

A felvétel egyébként egy autó hátsó ülésén készült Kulcsár Edináról és G.w.M-ről - feltehetően azért asszociáltak a legtöbben arra, hogy kettesben mentek el valahová, mert egyik gyermekük sem szerepelt a képen – írja a Femina

A Redditen negatív jelzők tömkelegét zúdították emiatt az egykori szépségkirálynőre, azt írták rá többek között, hogy rossz anya, felelőtlen szülő. A Tények Plusz felkereste az esettel kapcsolatban, itt tisztázta, szó sem volt arról, hogy egyedül hagyta volna újszülött gyermekét. Kiderült, Dion nem kapott meg egy oltást a kórházban, ezt kellett elintézniük.

Az egykori szépségkirálynő hozzátette, négy gyermeke van, mindenki megnyugodhat, mert tudja, hogy hogyan kell bánni velük. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés