Hirdetés

Új frizura, nulla smink? Friss fotóján szinte rá se ismerni Krug Emíliára

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Balatoni én” címmel osztott meg nyaralós képeket magáról az ATV Start, az Aktuál és a Civil a pályán műsorvezetője. A rajongói is úgy ünneplik, mintha egy másik ember lenne.



Jól megérdemelt nyaralását tölti az ATV műsorvezetője, de a jelek szerint szánt néhány percet arra, hogy a hűséges rajongóinak megmutassa azt az arcát, amit még biztosan senki nem látott a csatorna képernyőjén. Krug Emília - mint ahogyan azt a Naphire.hu-nak elárulta - nem váltott fazont, igaz, a hétköznapokban sem gyakran láthatja ő sem magát így. “Nem új, csak engem mindig mindenki ilyen nagyon jól fésülten szokott meg. Én meg nyaralósan így nézek ki” - mondta nevetve a vonal túlvégén a műsorvezető a frizurájával kapcsolatos kérdésre, majd kérdésünkre azt is elárulta, mi a fazon titka.



“Otthon nem így viselem. Tipikusan akkor ilyen, amikor vízparton vagyunk, mert ehhez kell a nap, meg vagy a medence, vagy a tenger, vagy a tó vize, hogy ez így álljon. Ha csak megmosom, akkor általában nem ilyen, de valahogy a klórtól, meg a sós víztől így áll össze. Ez a titka! És persze egy aranykezű fodrász, Barcza Andi, aki mindig tökéletesen levágja, pedig nem egyszerű a hajam: vastag, öntörvényű, ott göndörödik, ahol ő akar! ”” - mondta a Nap Hírének Krug Emília, aki azt sem titkolja, a fotóján sminket sem visel. “Csak egy kevéske szempillaspirált és 50 faktoros arckrémet. Arra nagyon figyelek, mert én nagyon fehér bőrű vagyok és mindig teszek az arcomra napvédőt” - tette hozzá az ATV műsorvezetője, akinek a képeihez százszám érkeznek a like-ok és elismerő szavak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés