Hirdetés

Kamerák előtt történt a kínos jelenet: Meghan durván félbeszakította Harry-t

Nap Híre portré Nap Híre

Meghan Markle nagyon nehezen viseli, hogy ne ő legyen a középpontban. 

Harry herceg és Meghan Markle kolumbiai körútjuk nyitásaként egy iskolában köszöntötte a gyerekeket, de úgy tűnt mindketten azon versengenek, hogy ki tud több szóhoz jutni – írja a Bors. A pár csütörtökön nem „hivatalos királyi ügy” miatt csatlakoztak Francia Márquez alelnökhöz és férjéhez, Rafael Yerney Pinillóhoz Bogotában. 

A pár a városban található Colegio Cultura Popular iskolába látogatott el, ahol az intézmény vezetője, Leonel Umaña Parra és José David diák vezette körbe és tájékoztatta őket. Ahogy pedig egyre jobban elmélyültek a beszélgetésben egy szájról olvasó egy kínos pillanatot szúrt ki Harry és Meghan között, ahol Meghan „feszültnek” tűnt, amikor közbeszólt. 

Nicola Hickling profi szájról olvasó szerint ugyanis Harry éppen mondani akar valamit, amikor Meghan félbeszakította őt, és először a fiúhoz szólt. Ahogy a klipben látható, Harry gyorsan becsukja a száját, és a felesége felé fordul, aki aztán átveszi a beszélgetést, mielőtt biccentéssel gesztikulálna.

Harry épp mondani készül valamit, amikor Meghan félbeszakítja őt, és elkezd a fiúhoz beszélni. Meghan szemei csukva vannak, és összecsapja a kezeit, először szinte olyan, mintha erőlködne, hogy beszéljen–  írja a nő. A szájról olvasó szerint Meghan így folytatta a mondatot: „Szóval, tehát nyertél egy díjat, igaz?”. Amikor befejezte a beszédet, Harry is feltesz egy kérdést a fiúnak: „Mennyire gondoltad komolyan, amikor elvállaltad ezt az ajánlatot (az ő körbevezetésüket)?”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés