Hirdetés

Baj van? Hatalmas vita robbant ki Katalin hercegné és Vilmos herceg között

Nap Híre portré Nap Híre

A hercegi pár nem ért egyet egy fontos kérdésben, ami a legidősebb gyermeküket érinti.

Katalin és Vilmos mindenelőtt három gyermekük, György, Sarolta és Lajos jólétét helyezik előtérbe. Ám annak ellenére, hogy egyetértenek abban, hogy a gyermekeiket prioritásként kezeljék, vanak olyan dolgok, amelyeket illetően teljesen más véleményen vannak, és emiatt most egy hatalmas vita is kirobbant közöttük. A herceg és felesége ugyanis nem értett egyet abban, hogy legidősebb gyermekük, György herceg melyik középiskolába járjon majd. 

Vilmos és Harry is annak idején a bentlakásos, csak fiú tanulókból álló Eton College-ban tanultak, és a herceg azt szeretné, ha György is a nyomdokaiba lépne, és ő is ott töltené a középiskolás éveit. Katalinnak azonban egyáltalán nem tetszik ez az ötlet, és az is kiderült, miért ellenzi annyira a neves Etont - írja a Femcafe.

A hercegné vágya, hogy a hagyományoktól eltérően György 13 éves kora után egy olyan iskolában tanuljon, amely kevésbé elit, régies és divatjamúlt. Katalin ugyanis modernizálni szeretné a monarchiát, így nem tartja jó ötletnek, hogy a leendő király egy buborékba tanuljon éveken át, ahol kötelező az egyenruha és csak fiúk veszik őt körbe. 

Annak ellenére azonban, hogy Vilmos neje foggal-körömmel harcol az Eton ellen, nagy valószínűséggel György végül ott köt majd ki, ugyanis az intézmény közel van a család lakóhelyéhez, valamint a királyi család hagyományai szerint is ez az iskola a legnívósabb a herceg számára, aki egyszer majd elfoglalja a trónt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés