Hirdetés

Fájdalmas hírek érkeztek a nagybeteg Katalin hercegnéről

Nap Híre portré Nap Híre

Nem egyezik a hercegné és a férje, Vilmos herceg álláspontja.

A bennfentesek szerint Katalin azt szeretné, ha Vilmos esélyt adna a békének és nem hagyná, hogy végleg szétessen a királyi család, csakhogy a megbékélésre irányuló erőfeszítések ellenére a leendő uralkodó szíve nem enyhül meg, hallani sem akar testvérétől - adta hírül a Bors.

Mint ismert, korábban Katalin jó kapcsolatot ápolt Harry herceggel, hiszen ő volt az, aki mindent megtett azért, hogy be tudjon illeszkedni a királyi családba. A hercegné éppen ezért nem is hibáztatja Harryt, amiért a felesége mellé állt akkor, amikor mindenki ellene fordult. Most pedig a beteg Katalin azt szeretné, ha Vilmos is megtenné ugyanezt a családi béke érdekében.

"Katalin egy elveszett lelket lát, ha Harryre tekint. Még mindig hihetetlenül szereti őt, és nagyon elszomorítja a jelenlegi helyzet. Úgy tűnik, hogy ott van ez a fal, amelyet nem lehet lebontani. Nagyon szeretné, ha Vilmos megpróbálná helyrehozni ezt a kapcsolatot, de a herceg kitart amellett, hogy Harry nem érdemel kegyelmet"

- fogalmazott egy bennfentes, aki elárulta azt is, hogy a hercegnét a betegsége döbbentette rá arra, hogy az élet túl rövid az ilyen vitákhoz, de egyelőre csak reménykedni tud abban, hogy ezt hamarosan a férje is belátja.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés