Hirdetés

Dagad a botrány: kicsivel a válás bejelentése után furcsa üzenetet posztolt Jennifer Lopez exe

Nap Híre portré Nap Híre

Nem sokkal a sztárpár válásának bejelentése után az énekesnő volt párja, Alex Rodriguez is megnyilvánult a közösségi oldalán.

Most már teljesen biztos, valóban véget ért Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága, az énekesnő ugyanis a közelmúltban hivatalosan is beadta a válókeresetet, méghozzá a második házassági évfordulójuk napján, a hírt követően pedig nem sokkal az énekesnő volt párja, Alex Rodriguez is megnyilvánult a közösségi oldalán – írja a Femcafé

Jennifer Lopez és a baseball-játékos Alex Rodriguez 2017-ben jöttek össze, majd két évvel később megtörtént az eljegyzés, ám 2021-ben váratlanul bejelentették, hogy lefújták az esküvőt. Nem sokkal később érkezett a hír, hogy az énekesnő ismét beleszeretett egykori párjába, Ben Affleckbe, akinek időközben szintén zátonyra futott a párkapcsolata, ezért semmi akadálya nem volt annak, hogy ismét megpróbálják. 

És bár a fél világ drukkolt a sztárpárnak, sajnos hiába, a kapcsolatuk annyira megromlott, hogy az énekesnő a második házassági évfordulójukon beadta a válópert. Éppen azon a napon, amikor mindez nyilvánosságra került, Alex Rodriguez is posztolt az Instagramon egy 24 óráig elérhető tartalmat a következő szöveggel: „Vagy az egyik vagy a másik utat választod, de legalább te döntesz az irányról”. Egyesek szerint a bejegyzésnek semmi köze nincs az énekesnőhöz, ám sokan gyanakodnak arra, hogy valamilyen rejtett üzenetet hordoz magában – írja a lap. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés