Hirdetés

Döbbenetes dolog derült ki: emiatt ment tönkre Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, Jennifer Lopez és Ben Affleck házassági problémái mikor és miért kezdődtek.

Jennifer Lopez augusztus 20-án adta be a válási papírokat, ezennel egy újabb korszak zárult le. Már május óta azt találgatta a világ, hogy mégis mi történik közte és Ben Affleck között, a nyár elején már a válásukat pedzegették a lapok. Kiderült, hogy már a nászútjukon kezdődtek a problémáik – írja a Femina

A Page Six a forrásaira hivatkozva számolt be arról, hogy a sztárpár nászútja messze nem volt olyan romantikus, ahogyan azt 2022 júliusában gondolta mindenki. Miután július 16-án egybekeltek Las Vegasban, Európába utaztak, ahol fotósok hada várt rájuk. Bárhová mentek, mindenhová követték őket, ez viszont hatalmas feszültséget gerjesztett Ben Affleckben.

"Nem volt boldog, hogy a paparazzók követték őket. Jennifer egy nemzetközi szupersztár, Ben viszont úgy viselkedett, mintha meglepetésként érte volna, hogy követik őket. Amikor nem a kamerák előtt mutatkoztak, alig beszéltek egymással, miközben állítólag ennek kellett volna életük legboldogabb időszakának lennie. Ben elhitette vele, hogy megváltozott, ám ez nagyon rövid ideig tartott" - részletezte egy közeli ismerős.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés