Hirdetés

Kiadták a friss előrejelzést: Meneküljön árnyékba, brutális forróságot kell elviselnünk ma is

Nap Híre portré Nap Híre

Csak a Dunántúlon számíthatunk zivatarra, de mindenhol pokoli meleg lesz szerdán is.

Szerdán országszerte sok lesz a napsütés, legfeljebb a Dunántúlon képződhet több gomolyfelhő, ezekből délután a nyugati, délnyugati megyékben fordulhat elő zápor, zivatar. Az északkeleti szél elsősorban az Alföld keleti felén lehet élénk. Emellett zivatarok környezetében átmenetileg erős vagy viharos lökések előfordulhatnak - áll a HungaroMet előrejelzésében.

Azt írták, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

Csak a Dunántúlon számíthatunk zivatarokra, sokfelé ma is pusztító hőség lesz, figyelmeztetést adtak ki a meteorológusok

Hivatkozás másolása

Szerdán a Dunántúl nyugati, délnyugat felében alakulhatnak ki helyenként zivatarok a délutáni órákban viharos (60-75 km/h) szél kíséretében.

Ma a délkeleti országrészben 25 fok felett, másutt többnyire alatta alakul a napi középhőmérséklet. Szerdán a nyugati, északi területek kivételével 25 fok feletti, délkeleten 27 fok feletti 24 órás középhőmérséklet valószínű - írták a veszélyjelzésben. 

A naphire.hu azt is megírta, hogy brutális idővel ér véget a nyár: a hét első napjaiban többfelé kell élénk, olykor erős szélre készülni, és záporok, zivatarok is kialakulhatnak, majd visszatér a napos, száraz, meleg idő, 30 Celsius-fok feletti csúcshőmérsékletekkel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés